Carrer


CMC står for et personligt, målrettet og respektfuldt partnerskab til kunder, partnere og medarbejdere.

Vi er på udkig efter personligheder med iværksætterholdning, som brænder for deres arbejde.

 

Teamwork er den afgørende faktor for vores succes. Vi omgås åbent og ærligt med hinanden og den enkeltes individualitet er lige så vigtig som gensidig tillid og begejstringen for et fælles mål.

 

Vi tilbyder vores medarbejdere transparente perspektiver. De konkrete karriereskridt for færdiguddannede jobsøgende er:

Trin 1:

Junior-Konsulent

Hvis du starter på CMC, får du en individuel uddannelse som kvalificerer dig som Junior-Konsulent. Du understøtter din Senior-Konsulent med at implementere Projekter og får muligheden for selv at overtage ansvaret for mindre projekter. Dette trin tager 1-3 år.

Trin 2:

Senior-Konsulent

Som Senior-Konsulent er du ansvarlig for styringen af mellemstore til store projekter. Du overtager både ansvar for dine kollegaer og som projektansvarlig person overtager du ansvaret for projektets succes. Dette trin tager 1-2 år.

Trin 3:

Holdleder

Som holdleder står du for styringen af komplekse projekter og for at opbygge nye kundeforhold. Du er ansvarlig for koordineringen af projekter indenfor dit hold og for dets overordnede succes. Dette trin tager 2-3 år.

Trin 4:

Partner

Vi er på udkig efter personligheder med iværksætterholdning, som brænder for deres arbejde. Forudsætningen er, at vi tilbyder dig muligheden at blive partner og medejer af CMC. Efter 4-8 år får du muligheden for at blive partner, såfremt du har haft succes hos os.Du kan til enhver tid ansøge om CMC. Vedlæg følgende dokumenter i din ansøgning:

  • Overbevisende følgebrev
  • Detaljeret CV
  • Certifikater (alt startende fra universitetets studentereksamen)
  • Arbejdsreferencer (hvis tilgængelige)

Send din ansøgning til karriere@cmc-sustainability.com

 

Når vi har modtaget din ansøgning, sender vi dig en kvittering for modtagelsen. Vi tager derefter tid til nøje at undersøge dine dokumenter. Hvis dine kvalifikationer opfylder vores høje standarder, inviterer vi dig til et jobsamtale.