Mobilitetsstyring


Vores samfunds behov forandrer sig løbende – også i forhold til mobilitet. Skiftende vilkår kræver nye koncepter og måder at tænke på, både i kommunerne og i virksomhederne.

 

Det teknologiske fremskridt lemper overgangen hen til en miljø- og klimavenlig mobilitet. Vanskelighederne ligger dog i den detaljerede implementering af nye koncepter.

 

For at udvikle et bæredygtigt koncept er det vigtigt at gøre status over organisationens nuværende tilstand angående mobilitet. På dette grundlag kan man så udvikle tiltag og programmer, som resulterer i en langsigtet succes.  

 

Vigtige målsætninger af et mobilitetsstyrelsesprogram er bl.a.:

  • En effektiv, sikker og miljøvenlig afvikling af al trafik, som udgår fra organisationen. 
  • Medarbejderne, leverandørerne og kunderne får gavn af en forbedret tilgang til virksomheden.
  • Det er dyrt at stille parkeringspladser til rådighed. Mindre behov kan føre til økonomiske besparelser. 
  • Undersøgelser viser at pendlere ofte lider under stress. Der opstår færre uheld og sygemeldinger, hvis medarbejderne skifter til en mere sikker og afslappende form for trafik. 
  • Et godt tilbud fra virksomheden i forhold til mobilitet kan øge medarbejdernes motivation.

 

Er du interesseret i et projekt inden for mobilitetsstyring?

 

Vi vil med glæde tilbyde dig en gratis informativ diskussion for at bestemme de specifikke tilgange og muligheder for din organisation. Ved at bruge denne diskussion som basis vil vi formulere et individuelt koncept til dig, så projektet kan implementeres pragmatisk og med succes.

 

Hvis du er interesseret, bedes du kontakte os på følgende nummer: +49 (0) 711 40 05 31 - 0 eller sende en e-mail til projekte@cmc-sustainability.com.