Ydelser


CMC Sustainability - Partner for Progress

CMC er din samarbejdspartner når det kommer til individuelle og skræddersyede projekter vedrørende bæredygtighed, miljø- og arbejdstilsyn, energieffektivitet og kommunal klimabeskyttelse. Vi tilbyder vores know-how og vores tjenesteydelser til både virksomheder og offentlige institutioner.

Et overblik over vores ydelser:

Ledelsessystemer og revision

Vores ledelsessystemer er udarbejdet til at systematisere, styre og kontrollere en virksomheds aktiviteter. Dette kræver klare strukturer indenfor virksomheden, definerede målsætninger og processer ligesom et velfungerende controlling. Vi understøtter dig gerne ved implementeringen af et ledelsessystem eller ved gennemførelsen af revisioner.

Kommunal bæredygtighed

d Regionale bæredygtighedsprojekter bliver i stigende grad vigtige på grund af globaliseringen af vores økonomiske aktiviteter. Samarbejdet mellem virksomheder indenfor en region, skabelsen af en regional identitet og gennemførelsen af praktiske projekter får afgørende betydning. Derfor tilbyder vi vores kommunale partnere og virksomheder det nødvendige know-how til at gennemføre regionale bæredygtighedsprojekter.

Støtterådgivning og andre tjenesteydelser

Projekter med fokus på energieffektivitet og/eller miljøbeskyttelse er ofte dyre. Vi finder de rette støttemuligheder og hjælper dig – såfremt du ønsker det – med ansøgningsprocessen. Som et led af vores støtterådgivning kan vi ekempelvis tilbyde en ekstern ledelsesansvarlig eller udvikling af kommunale klimabeskyttelsesstrategier.