Ledelsessystemer og revision


Individuel og skræddersyet rådgivning

Der kan være mange forskellige grunde til at implementere et ledelsessystem, lige meget om det er et system med fokus på kvalitet, miljø, arbejdssyn, energi eller bæredygtighed. Tit er det kundernes krav eller ønsket om at forbedre virksomhedens strukturer gennem en løbende forbedringsproces, der former beslutningen.

 

Vores krav til os selv er at tilbyde skræddersyet rådgivning til vores kunders individuelle ønsker. Ingen får gavn af på forhånd skrevede, fastlagte projektplaner eller håndbøger, som kunden må tilpasse sig. Derfor tilpasser vi i stedet vores service efter kundens behov. Således kommer vi i samarbejde med kunden frem til skræddersyede løsninger.

 

Det samme gælder for gennemførelsen af interne audits – uanset om det handler om complianceaudits, procesaudits eller systemaudits. De er afgørende for et velfungerende ledelsessystem, da kun en objektiv analyse gør det muligt at finde fejl og muligheder til forbedring. Som neutrale og erfarne auditorer undersøger vi jeres system og processer. Således bidrager jeres interne audit til en vedvarende forbedringsproces.

 

Har du interesse i at implementere et dybtegående ledelsessystem eller i at få gennemført et audit? Vil du have dit nuværende system vurderet, tilpasset eller genopfrisket? Vi tilbyder en gratis vejledningssamtale så vi kan blive klogere på din virksomheds konkrete krav. Baserende på denne samtale kan vi udarbejde et skræddersyet koncept som kan muliggøre implementeringen af et ledelsessystem.

 

 

Her kan du finde yderlige informationer angående implementeringen af ledelsessystemer og interne audits:

Miljøledelse (ISO 14001 / EMAS)

Arbejdsmiljøledelse (ISO 45001)

CSR og samfundsmæssigt ansvar (ISO 26000 og DS 49001)

Energistyring (ISO 50001)

Energi audit (EN 16247-1)

Interne audits