Praktik


Du er altid velkommen til at ansøge om virksomhedspraktik hos CMC, om muligt gerne omkring seks måneder inden din planlagte opstart. På den måde kan vi sikre os, at ansøgningsprocessen kan tage højde for dine ønsker og krav.

 

Vores krav til dig:

Som praktikant vil du være direkte involveret i kundeprojekter. Derfor er vores krav tilsvarende store. Du er studerende og det ville være et plus, hvis du har været på udlandsophold. Desuden behersker du tysk og engelsk flydende i ord og skrift. Ligeledes har vi krav om at du optræder seriøst over for vores kunder.

 

Dine Opgaver:

Indenfor dit praktikophold, som varer mellem 3-6 måneder, vil du være medlem af vores konsulenthold. Dine ydelser og din indsats er afgørende for hvor selvstændigt du må arbejde. Du overtager opgaver som svarer til dine evner.

 

Vedhæft venligst følgende dokumenter:

  • Ansøgningen
  • CV
  • Karakterblade og anbefalinger (Arbejdsgiver (såfremt de forelægger), universitet, tidligere praktikophold og gymnasium)

 

Send din ansøgning til karriere@cmc-sustainability.com

 

Du får en kvittering for modtagelsen af din ansøgning af os, hvorefter vi gennemgår din ansøgning. Hvis vi synes at du passer godt ind i vores virksomhed, får du en invitation til jobsamtale.