Kommunal bæredygtighed


Tænk globalt. Handle regionalt.

Regionale bæredygtighedsprojekter bliver stadig vigtigere, især i betragtning af globaliseringen af vores forretningsaktiviteter. Fokuspunkterne her er sammenkobling af virksomheder inden for en region, oprettelse af en regional identitet og implementering af pragmatiske projekter.

 

Målene for kommunale bæredygtighedsprojekter inkluderer for eksempel:

  • Udvikling af regionale netværk med inkludering af alle relevante partnere (industri, kommuner, foreninger osv.) Lokalt.
  • Fremme af økonomien og resultaterne af kommunale klimabeskyttelsesaktiviteter.
  • Projektdeltagerne opfordres til at gennemføre specifikke foranstaltninger vedrørende operationel miljø- og klimabeskyttelse.
  • Projektdeltagerne støttes i deres bestræbelser på at skabe retssikkerhed med hensyn til miljørelevante spørgsmål.
  • Positivt PR-arbejde med relation til miljø- og klimabeskyttelse.
  • Kommunale bæredygtighedsprojekter kan også udgøre et godt grundlag for at indføre - med kun meget små ekstraudgifter - et komplet miljøledelsessystem i henhold til EMAS eller ISO 14001 og / eller et energistyringssystem i henhold til ISO 50001 på et senere tidspunkt.

Vi tilbyder kommunale partnere og virksomheder den know-how, der kræves for at kunne gennemføre projekter som ECOfit eller ECOPROFIT®.

 

Du kan finde yderligere information, også vedrørende projektresultater og succeser, på ECOfit-webstedet (tysk).

 


Er du en potentiel projektsponsor og er interesseret i at komme med et tilbud?

 

Vi vil med glæde tilbyde dig en gratis informativ diskussion for at tale om de specifikke krav til implementeringen af et ECOfit-projekt. Ved at bruge denne diskussion som basis vil vi formulere et individuelt tilbud for at implementere ECOfit i din ordre.

 

 

Hvis du er interesseret, bedes du kontakte os på følgende nummer: +49 (0) 711 40 05 31 - 0 eller sende en e-mail til projekte@cmc-sustainability.com.